FOTO: ePodravina

Tijelo Mire Š. (81) pronašle su komšije u njenoj kući u mjestu Malešić, grad Zvornik, a sve ukazuje na to da ju je ugušio dim nakon manjeg požara koji je izbio, potvrdili su "Nezavisnim" izvori bliski istrazi.

"Starica je živjela sama u kući, a komšije su brinule o njoj. Ujutru, kad su je htjeli obići, vidjeli su da iz kuće izbija dim. Odmah ih je to uplašilo te su strahovali za njen život. Nažalost, ispostavilo su da su njihovi strahovi bili opravdani. Pronašli su njeno tijelo", otkrivaju naši sagovornici.
 
Kako dodaju, vjeruje se da je manji požar u kući izazvala svijeća, s tim što će daljom istragom biti utvrđivano je li tako došlo do širenja vatre.
 
"Zasad se sumnja da je sve krenulo od svijeće te da se požar dalje proširio na kućanske aparate, odnosno televizor. Nije riječ o velikom požaru, ali je bio gust dim, koji je staricu ugušio. Nije joj bilo spasa. Inače, riječ je o ženi koja je bila slabijeg zdravlja", kažu naši izvori.
 
Iz Policijske uprave Zvornik juče je saopšteno da je dan ranije, oko 7.40 časova,  Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno da je u kući u zvorničkom mjestu Malešić pronađeno tijelo M.Š.
 
"Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici PS Kozluk, koji su izašli na lice mjesta i utvrdili da je došlo do požara u kući, usljed čega je smrtno stradala M.Š.", naveli su iz policije. 
 
Kako dodaju, o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
 
"Pripadnici Policijske uprave Zvornik izvršili su uviđaj na licu mjesta uz prisustvo dežurnog ljekara mrtvozornika. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ovog događaja", rekli su iz Policijske uprave Zvornik.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )