FOTO: InfoBijeljina

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina Miroslav Milovanović izjavio je da su sve priče gradonačelnika LJubiše Petrovića o nezakonitosti amandmana skupštinske većine na gradski budžet netačne i trivijalne, te da se njima želi odvući pažnja na neku drugu stranu.

"Mi nismo gradonačelniče nikakve hijene i ja neću se određivati na osnovu onoga ni praviti paralelu što ste izgovorili pred medijima, gdje ste nas predstavili kao hijene koje su otvorile usta na budžet i hoće da ga progutaju. Ja vas gradonačelniče neću vrijeđati, neću vas etiketirati raznim pogrdnim imenima, kako ste vi nastavili da radite. Meni je drago što će građani Bijeljine da vide kako se vi odnosite prema odbornicima i kako želite da nas predstavite", rekao je Milovanović na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada Bijeljina.

Milovanović je naglasio da gradonačelnik pravi famu od svega toga, jer je predložena izmjena od nekih šest procenata. 

On je dodao i da Koalicija ni na koji način nije pokušavala da opstruiše usvajanje budžeta, a da su na sastanku održanom u pauzi sjednice predložili da neke stavke budu iznivelisane kroz rebalans budžeta, ako bude potrebe za tim.



Opširnije izlaganje odbornika Miroslava Milovanovića pogledajte u VIDEO prilogu. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )