FOTO: InfoBijeljina.com

U zaseoku Klis u Batkoviću asfaltiran je dio puta dužine 150 metara, za šta su mještani prikupili oko 6.000 konvertibilnih maraka, dok je Gradska uprava Grada Bijeljina izdvojila iz budžeta 10.000 KM.

Gradonačelnik Mićo Mićić istakao je da će, osim putne infrastrukture, u narednom periodu u Batkoviću biti realizovani i drugi projekti.

- Prethodnih sedmica asfaltirano je nekoliko puteva u ovoj mjesnoj zajednici i renoviran je i opremljen objekat na groblju. Cilj nam je da obezbijedimo sredstva za rekonstrukciju ili izgradnju novog objekta Doma kulture jer u Batkoviću ima potrebe za tim - naveo je Mićić.

Rade Radić iz Klisa kaže da je uz novoasfaltiranu dionicu nastanjeno desetak porodica koje su godinama imale probleme zbog lošeg puta.

- Ovo je dio Semberije koji je pretrpio ogromnu štetu tokom poplava, dugo nam je trebalo da se oporavimo od gubitaka, i zato nam je drago kada vidimo da nismo zaboravljeni. Potrebna nam je i rasvjeta i asfaltiranje još nekoliko puteva, ali nadamo se da će i to biti riješeno – dodao je Radić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )