FOTO: Globalcir

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje sunčano i veoma toplo vrijeme, lokalno će biti i vruće, a poslije podne sa nestabilnostima.

Ujutru će biti sunčano i ugodno, na jugu toplo, a prije podne sunčano i veoma toplo uz brzi rast temperature, pa će biti vruće i sparno.
Tokom dana doći će do rasta oblaka sa pljuskovima i grmljavinom prvo na istoku, uz rijeku Drinu i u istočnim planinskim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 20, na jugu do 22, a najviša dnevna od 26 do 32, na jugu i sjeveru do 35 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 16, Čemerno 23, Han Pijesak, Mrakovica 26, Sokolac, Kalinovik i Ivan sedlo 27, Gacko i Nevesinje 28, Srebrenica 30, Rudo, Foča, Zvornik, Bihać, Gradačac, Livno, Neum, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 31,Mrkonjić Grad, Bileća, Ribnik, Višegrad, Srbac, Šipovo, Bijeljina i Bugojno 32, Trebinje, Banjaluka, Prijedor, Doboj i Zenica 33, Drvar i Široki Brijeg 34, Grude i Stolac 35, te Mostar 36 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )