FOTO: Nezavisne.com

Na Trećem festivalu zdravlja i zdravog načina života u Republici Srpskoj, koji će biti održan sutra i u subotu, 14. septembra, u Bijeljini, učestvovaće veliki broj eminentnih zdravstvenih ustanova.

Učesnici na ovom sajmu zdravlja su Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine iz Sremske Kamenice, Javna zdravstvena ustanova "Kuća zdravlja" iz Bijeljine, kompanija "Hemofarm", najavljeno je iz Organizacionog odbora festivala zdravlja.

Na Festivalu će učestvovati i bolnice, domovi zdravlja i ordinacije koje će posjetiocima besplatno pružati savjete za održavanje zdravlja, mjeriti pritisak i raditi analize šećera.

Planirana su i akreditovana predavanja za ljekare u okviru simpozijuma "Savremeni izazovi u medicini 2019".

Interesantna predavanja će biti dostupna i za sve zainteresovane građane, naveli su organizatori.

Festival će početi sutra u 9.00 časova u hotelu "Drina", dok će ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić svečano otvariti festival u 11.00 časova.

Zatvaranje festivala planirano je u subotu u 16.00 časova. Pokrovitelj ovogodišnjeg festivala zdravlja je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )