FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme, mjestimično sa kišom.

U Republici Srpskoj jutro će biti oblačno sa kišom na zapadu Krajine i u Hercegovini, dok se u ostalim krajevima očekuje suvo vrijeme. 

Tokom dana zadržaće se oblačno vrijeme sa kišom u većini krajeva. 

U jutarnjim časovima duvaće umjeren i pojačan jugo, a tokom dana sjeverni i sjeverozapadni, saopšteno je iz Republičkog Hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura biće od četiri do deset stepeni, na jugu do 12, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bihać i Bjelašnica pet, Mrakovica šest, Novi Grad sedam, Prijedor, Gradačac, i Sanski Most osam, Banjaluka i Srbac devet, Drinić 11, Doboj i Čemerno 12, Zvornik 13, Bijeljina i Gacko 14, Nevesinje, Višegrad, Goražde i Livno 15, Ribnik i Drvar 16, Han Pijesak i Ivan Sedlo 17, Mrkonjić Grad i Tuzla 18, Biilića, Šipovo, Bugojno, Neum i Trebinje 19, Rudo, Sarajevo, Sokolac i Srebrenica 20, Mostar i Stolac 22, Foča i zenica 23 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )