FOTO: InfoBijeljina

Svečana akademija "U susret Vidovdanu" biće održana sutra u Bijeljini, u Eparhijskom kulturnom centru, u organizaciji Gradskog odbora Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta".

U kulturno-umjetničkom programu učestvovaće Pjevačka grupa "Vijenac" SPKD "Prosvjeta" Brčko, besjednik profesor srpskog jezika i književnosti Stojanka Đokić, recitatori Andrea Vasiljević, maturant bijeljinske Gimnazije i Srednje muzičke škole, učenica Osnovne škole "Sveti Sava" Anđela Vidaković i polaznici srednje i starije grupe Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj".
 
Na akademiji će biti dodijeljene i nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola u Bijeljini, kao i nagrađenim učenicima na literarnom konkursu povodom Višnjićevih dana 2020. godine, najavljeno je iz "Prosvjete".
 
Svečana akademija "U susret Vidovdanu" biće održana od 18.00 časova u Kulturnom centru Eparhije zvorničko-tuzlanske u Bijeljini.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )