FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopštili su meteorolozi.

Jutro će biti svježe i pretežno vedro, a na istoku će biti nešto oblačnije. 

Magla je moguća samo ponegdje oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku. 

Tokom dana biće pretežno sunčano vrijeme uz nekoliko stepeni nižu temperaturu u odnosu na današnju, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do deset, na jugu od 11 do 16, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu i sjeveru od 20 do 25 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Kalinovik devet, Čemerno 13, Han Pijesak i Ivan-sedlo 14, Gacko i Sokolac 15, Mrakovica i Nevesinje 16, Sarajevo 17, Foča, Rudo, Bugojno i Livno 18, Mrkonjić Grad, Srebrenica i Tuzla 19, Ribnik, Bihać i Doboj 20, Višegrad, Bileća, Banjaluka, Gradačac, Zenica i Zvornik 21, Bijeljina i Sanski Most 22, Novi Grad, Prijedor i Trebinje 23, Mostar 24 i Neum 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )