FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će preovladavati sunčano vrijeme sa temperaturom vazduha od 27 do 32, a na jugu i sjeveru ponegdje i do 35 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će preovladavati pretežno vedro i svježe vrijeme ponegdje sa maglom oko rijeka, a tokom dana sunčano i toplije uz malu lokalnu oblačnost, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 15, na jugu do 19 stepeni Celzijusovih. 

Vjetar slab i promjenljiv, tokom dana istočni i sjeveroistočni, u Hercegovini ujutro bura, tokom dana slab do umjeren, jugozapadni. 

U Republici Srpskoj i FBiH danas preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Čemerno 19, Han Pijesak, 
Mrakovica i Ivan Sedlo 21, Sokolac 23, Mrkonjić Grad, Srebrenica i Bugojno 24, 
Nevesinje, Šipovo, Bihać, Sarajevo i Tuzla 25, Doboj, Bileća, Rudo, Srbac, Brčko i Livno 26, Višegrad, Bijeljina, Prijedor, Gradačac i Sanski Most 27, Ribnik, Zvornik, Trebinje, Banjaluka, Grude i Neum 28 i Mostar 31 stepen Celzijusov.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )