FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u centralnim, sjevernim i istočnim područjima.

Više sunčanog vremena i bez padavina najavljeno je za veći dio Hercegovine.

Nešto oblačnije biće na istoku gdje može biti slabe kiše, a na jugu će biti sunčano sa malo oblaka. Duvaće slab do umjeren vjetar, u Dinaridima i u Hercegovini umjerena i pojačana bura, saopšteno je iz Republičkog Hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura biće između sedam i 12 stepeni Celzijusova. 

Dnevna temperatura biće između 13 i 18 stepeni, na jugu Hercegovine od 20 do 23 stepena, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica tri stepena Celzijusova,  Čemerno 10, Drinić i Kalinovik 11, Kupres 12, Sokolac i Nevesinje 13,  Gradačac, Jajce, Gacko, Mrkonjić Grad i Tuzla 14, Sarajevo, Mrakovica, Ribnik i Šipovo 15, Bijeljina, Bugojno, Doboj, Livno i Zvornik 16, Srebrenica i Srbac 17, Drvar, Bileća, Foča i Sanski Most 18, Goražde, Stolac, Novi Grad, Rudo, Višegrad i Zenica 19, Banjaluka, Bihać, Mostar, Neum i Trebinje 20, a Čapljina 21 stepen Celzijusa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )