FOTO: null

Na sutrašnjem 42. zasjedanju gradskog parlamenta u Bijeljini naći će se nekoliko važnih tačaka, a rebalans budžeta sigurno je jedna od najzanimljivijih.

Iz sredstava  Fonda solidarnosti u gradski budžet trebalo bi da se uplati oko milion KM i to je osnovni razlog stavljanja ove tačke na dnevni red sjednice.

Sutrašnje zasjedanje Skupštine grada Bijeljina  trebalo bi i da konačno razriješi dilemu – ko ima skupštinsku većinu. Danas smo u više navrata kontaktirali predstavnike dvije najveće stranke SDS i SNSD, ali niko od njih nije želio da se oglasi o ovom pitanju.

Očigledno je da su svi bili zaokupljeni  obezbjeđivanjem 16-te ruke koja će sutra glasati za jednu ili drugu stranu. 

Ispit pozicije ili opozicije biće polagan na tački dnevnog reda koja se odnosi na inicijativu 11 odbornika za smjenu načelnika Odjeljenja za finansije Milorada Sofrenića.

Ova tačka dnevnog reda još uvijek nije prošla Komisiju za izbor i imenovanje koja nije ni zasjedala, a još ranije je ostavku na mjesto člana u ovoj Komisiji podnio jusuf Trbić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )