FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenljivo oblačno i veoma toplo sa temperaturom vazduha od 25 do 30, na jugu oko 32 stepena Celzijusova.

Ujutro će na sjeverozapadu biti umjereno oblačno, dok će u ostalim krajevima biti vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura iznosiće od 12 do 17, na jugu oko 20 stepeni Celzijusovih. 

Tokom dana biće sunčano i još toplije, uz promjenljivu oblačnost koja će se od sjeverozapada premještati ka istoku. 

Poslije podne su ponegdje u Krajini mogući lokalni pljuskovi i rjeđa grmljavina, a kasnije i na istoku i sjeveroistoku, te u centralnim predjelima. 

Na jugu će ostati suvo i sunčano, te veoma toplo. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, na momente i pojačan promjenljivog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura danas u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Kalinovik 20, Han Pijesak i Sokolac 21, Gacko 22, Nevesinje i Srebrenica 24, Mrkonjić Grad, Bugojno, Sarajevo i Tuzla 25, Foča i Rudo 26, Bijeljina i Doboj 27, Banjaluka, Brčko, Neum, Zenica i Višegrad 28, Bileća i Bihać 29, Trebinje 30 i Mostar 31 stepen Celzijusov.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )