FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti promjenljivo oblačno uz sunčane intervale, a na planinama su mogući pljuskovi i grmljavina.

Jutro će biti pretežno vedro uz lokalnu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće pretežno sunčano i veoma toplo, a poslije podne i prema večeri očekuje se razvoj oblačnosti, koji na planinama na jugozapadu i istoku može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu, a u noći i na krajnjem sjeveru. 

Vjetar će biti umjeren, zapadnog smjera, poslije podne sjeverni, a u Hercegovini umjerena bura. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 17 stepeni, na jugu do 22, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 32 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Čemerno 20 stepeni, Han Pijesak i Mrakovica 22, Kalinovik i Sokolac 23, Gacko i Nevesinje 24, Krupa na Uni 25, Sarajevo, Mrkonjić Grad, Novi Grad i Srebrenica 26, Bileća, Prijedor i Trebinje 27, Doboj, Srbac i Zvornik 28, Banjaluka, Bijeljina i Višegrad 29, Stolac 30 i Mostar 31 stepen Celzijusov. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )