FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu od tri do 11 stepeni Celzijusovih.

Ujutro oblačno, tokom dana na zapadu razvedravanje, a od centralnih predjela na istok sa slabim snijegom, na sjeveru i sjeveroistoku suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Do podneva se očekuje prestanak padavina u većini krajeva i razvedravanje.

Tokom dana i poslije podne biće pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost lokalno.

Duvaće slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar. Poslije podne vjetar mijenja smjer na jugo koji će tokom noći između četvrtka i petka jačati i očekuju se jaki, lokalno i olujni udari, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Kalinovik sedam, Ivan sedlo osam, Gacko i Nevesinje devet, Han Pijesak i Livno 10, Drvar 11, Bileća 12, Mrkonjić Grad, Sokolac, Trebinje i Bihać 13, Jajce i Sarajevo 14, Novi Grad, Šipovo, Bugojno i Mostar 15, Prijedor, Ribnik, Neum i Zenica 16, Višegrad, Srbac, Foča i Sanski Most 17, Banjaluka, Rudo, Gradačac i Tuzla 18, Bijeljina, te Doboj i Srebrenica 19 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )