FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz dnevnu temperaturu od osam do 27 stepeni Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.

Ujutro će kiša padati ponegdje na sjeveru i zapadu, a u ostalim predjelima biće suvo i sunčano. 

Tokom dana, kiša i pljuskovi sa grmljavinom zahvatiće veći dio Srpske, a moguće su i lokalne nepogode uz pojavu grada, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar će biti slab, promjenjivog smjera. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Čemerno 15, Mrkonjić Grad, Sokolac, Bugojno i Kupres 16, Han Pijesak 17, Kalinovik i Goražde 18, Ribnik 19, Foča i Ivan Sedlo 20, Šipovo i Mrakovica 21, Nevesinje i Bihać 22, Livno 23, Drvar, Gradačac, Jajce, Sarajevo, Srebrenica i Zenica 24, Bileća, Srbac, Trebinje, Sanski Most i Zvornik 25 stepeni Celzijusovih. 

U Banjaluci, Bijeljini, Doboju i Tuzli danas u 14.00 časova izmjereno je 26 stepeni Celzijusovih, Prijedoru i Višegradu 27, Rudom, Mostaru, Neumu, Stocu i Čapljini 28 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )