FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno oblačno i kišovito, sa najvišom dnevnom temperaturom do 23 stepena Celzijusova.

Jutro će biti pretežno oblačno sa kišom mjestimično, češćom u Hercegovini i zapadnim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće promjenljivo oblačno uz kraće sunčane periode, ali i nestabilno, sa kišom ili pljuskovima, ponegdje. Prema kraju dana u Hercegovini je moguća i grmljavina. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 12, a dnevna od 17 do 23 stepena Celzijusova. 

Duvaće umjeren vjetar, sa jakim udarima, južnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica četiri, Kalinovik, Ivan sedlo i Gacko 16, Nevesinje i Han Pijesak 17, Sokolac, Trebinje i Bileća 19, Bugojno i Sarajevo 20, Jajce i Neum 21, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Mostar i Tuzla 22, Foča i Rudo 23, Prijedor, Doboj, Zvornik, Bijeljina, Brčko i Zenica 24, dok je u Banjaluci izmjereno 25 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )