FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će prije podne biti sunčano uz umjerenu oblačnost, a u drugoj polovini dana mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina u sjevernim, sjeveroistočnim i istočnim područjima.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od osam do 13, a najviša dnevna od 24 do 28, te na jugu do 31 stepen Celzijusov.

Ujutru će biti promjenljivo oblačno u sjeverozapadnim krajevima, a na jugu i istoku vedro i sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne i tokom dana preovladavaće promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima u većini predjela, poslije podne uz uslove za poneki lokalni pljusak u sjevernim i centralnim područjima.

Duvaće slab do umjeren vjetar uglavnom južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Čemerno 17, Han Pijesak 18, Ivan sedlo 19, Sokolac 20, Srebrenica, Gacko i Livno 21, Mrkonjić Grad i Nevesinje 22, Prijedor, Sarajevo i Tuzla 23, Doboj, Banjaluka i Bihać 24, Višegrad, Bijeljina, Drvar i Zenica 25, Bileća i Neum 26, Trebinje 27, te Mostar 30 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )