FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti mjestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz uslove za lokalne nepogode, ali će povremeno biti i sunčanih perioda.

Tokom jutra biće promjenljivo oblačno, sa kišom na jugu i jugozapadu, a tokom dana i poslije podne mjestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će biti uslova i za nepogode.

Lokalno je moguće da padne veća količina padavina za kratko vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Vjetar će biti slab do umjeren, južnog smjera, krajem dana sjeverenog, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće većinom između 15 i 20, na jugu do 24, a najviša dnevna uglavnom između 24 i 30, na jugu zemlje do 31 stepen Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 18, Čemerno 24, Ivan sedlo 27, Sokolac i Han Pijesak 28, Kalinovik 29, Banjaluka, Gacko, Drinić, Novi Grad, Prijedor, Ribnik, Srbac, Mrkonjić Grad, Bihać, Gradačac, Livno i Sanski Most 30, Nevesinje i Tuzla 31, Doboj,Srebrenica i Bugojno 32, Bijeljina, Višegrad, Zvornik, Rudo, Foča, Šipovo i Sarajevo 33, Bileća, Trebinje, Neum, Široki Brijeg i Zenica 34, Grude i Jajce 35 i Mostar 37 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )