FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme uz malo kiše i duže sunčane intervale.

U jutarnjim časovima biće oblačno, na zapadu i dijelu sjevera sa prolaznom kišom, na jugu sa pljuskovima, a oko rijeka i po kotlinama moguća je magla.

Jutarnja temperatura iznosiće od pet do 11, na planinama oko dva stepena, a na istoku na visini ponegdje je moguć i slab mraz.

Najviša dnevna temperatura biće od 10 do 18 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, pretežno južnih smjerova.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas je bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica tri, Banjaluka 10, Han Pijesak 11, Sarajevo, Gacko i Čemerno 12, Kalinovik, Mrakovica, Sokolac i Srbac 13, Livno 15, Doboj, Brčko, Bugojno i Foča 16, Bijeljina, Bileća, Višegrad, Mrkonjić Grad, Prijedor, Trebinje i Šipovo 17, Rudo i Mostar 18, Novi Grad, Ribnik i Srebrenica 19 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 19. novembra, ujutro će biti oblačno, uz preovlađujuće nisku oblačnost, ponegdje sa maglom po kotlinama i oko rijeka. Tokom dana očekuje se oblačno i tmurno uz poneku kap kiše.

Jutarnja temperatura biće od četiri do devet, na planinama oko jedan, a najviša iznosiće od 10 do 16, na planinama oko sedam stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 20. novembra, jutro će biti oblačno sa slabom kišom mjestimično na jugu i centralnim krajevima i maglom oko rijeka.

Tokom dana očekuje se postepeno razvedravanje, prvo u zapadnim krajevima, uz sve više sunčanih intervala.

Jutarnja temperatura biće od četiri do devet, na planinama oko jedan stepen, a u višim predjelima sarajevsko-romanijske regije i slab mraz.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 10 do 15, na planinama oko osam stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 21. novembra, ujutro se očekuje malo do umjereno oblačno i svežije, na višim planinama i slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama magla.

Tokom dana moguća je umereno niska oblačnost i rjeđi sunčani intervali, a ponegdje se magla može zadržati do podneva.

Jutarnja temperatura biće od tri do sedam, na planinama oko jedan stepen, a na istoku na visini slab mraz.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od devet do 15, na planinama oko sedam stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )