FOTO: null

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti promjenljivo oblačno i svježije vrijeme sa sunčanim intervalima, dok je na istoku prijepodne moguća slaba kiša, a u planinama snijeg.

Jutarnja temperatura biće od jedan do šest, na planinama oko minus četiri, na jugu devet, a najviša dnevna od osam do 15, na planinama tri, a na jugu do 17 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti pretežno vedro na sjeveru, zapadu i jugozapadu, gdje će u kotlinskim predjelima i uz rijeke biti sumaglice i magle. 

U centralnom pojasu biće promjenljivo oblačno, na istoku, jugoistoku i jugu oblačno ponegdje sa kišom, a na planinama sa slabim snijegom. 

Padavine će prestati prijepodne, pa će do kraja dana u svim predjelima biti suvo i sunčano, ali će u planinskim predjelima centralnog pojasa i na istoku biti svježije nego prethodih dana. 

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u planinama do jak, na jugu umjerena, prolazno jaka bura. 

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas preovladava pretežno oblačno i svježije vrijeme sa prolaznom kišom, dok se tokom večeri na planinama očekuje snijeg. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri, Mrakovica jedan, Han Pijesak dva, Sokolac pet, Novi Grad i Bihać šest, Prijedor sedam, Banjaluka, Sarajevo, Livno, Zenica i Tuzla osam, Doboj, Bijeljina, Foča, Višegrad i Zvornik 10, Bileća 12, Trebinje i Mostar 19, te Neum 20 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )