FOTO: pixabay

Na sjeveru i istoku Republike Srpske i Federacije BiH sutra će biti prohladno i maglovito vrijeme, dok će u ostalim predjelima biti sunčano i toplije sa dnevnom temperaturom od tri do osam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Ujutro i prije podne biće vedro i prohladno sa slabim mrazom i temperaturom od minus tri do dva, na jugu Hercegovine oko četiri stepena Celzijusova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Češća pojava magle ili niske oblačnosti, koja će se mjestimično zadržavati i tokom dana, biće u gradovima na sjeveru i istoku, te oko rijeka, po kotlinama i visoravnima, dok će u ostalim predjelima i planinama biti sunčano uz malu oblačnost.

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Rudo minus dva, Bijeljina, Foča i Višegrad minus jedan, Sokolac, Bjelašnica i Zenica jedan, Bugojno dva, Srebrenica tri, Zvornik četiri, Ivan sedlo pet, Han Pijesak sedam, Prijedor osam, Bileća, Mrkonjić Grad, Tuzla i Doboj devet, Gacko, Bihać i Nevesinje 10, Banjaluka i Neum 12, te Trebinje 14 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )