FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti malo toplije i kišovito u većini krajeva, a od sredine dana očekuje se postepen prestanak padavina.

Jutro će biti toplije i pretežno oblačno sa kišom. 

Tokom dana u većini krajeva očekuje se prestanak padavina, uz djelimično smanjenje oblačnosti, osim na jugoistoku gde još može biti malo kiše, koja će prestati u popodnevnim časovima. 

Dnevna temperatura vazduha iznosiće od pet do 11, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti slab, sjevernih smjerova, a u Hercegovini do umjeren, jugoistočni. 

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Mrakovica nula, Bihać jedan, Mrkonjić Grad i Bjelašnica dva, Ribnik, Srbac, Banjaluka, Prijedor i Tuzla tri, Šipovo, Jajce, Doboj i Zvornik četiri, Rudo, Višegrad, Brčko, Bijeljina i Zenica pet, Foča, Sarajevo i Han Pijesak šest, Sokolac, Srebrenica i Čemerno osam stepeni Celzijusovih. 

U 13.00 časova u Gacku je bilo devet, Ivan sedlu 10, Bileći, Kalinoviku, Nevesinju i Bileći 11, Trebinju 12, Livnu 13, Mostaru 15, Širokom Brijegu i Stocu 17, te Neumu 18 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )