FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljina dobija novu radio stanicu, koju će slušaoci iz našeg grada, ali i iz svih krajeva svijeta, moći slušati online, a za bogat program pobrinuće se DJ-evi koji će birati najbolju muziku i sa vama se družiti uživo.

"Sunrise online radio", uz hitove koje najviše volite, ponudiće vam i najnovije vijesti i zanimljivosti iz našeg grada.

"Ovo je online platforma koja će uskoro pružati mogućnost slušanja muzike 24h, praćenje najnovijih zanimljivosti i vijesti iz našeg grada, kao i online druženje sa DJ-evima koji će voditi programe uživo", rekao je za InfoBijeljina Bojan Novokmet, osnivač Sunrise radija.

Novokmet koji je takođe vlasnik i kafića Sunrise, ističe da je izuzetno važno ići u korak sa novim tehnologijama što se ugostiteljstva tiče.

"Naši gosti će se putem Sunrise aplikacije, koja će biti uskoro dostupna kako za Android tako i za IOS  i online platforme, sa nekoliko klikova moći informisati o dešavanjima u Sunrise Caffe Bar-u i Sunrise Night Club-a. Što se tiče muzičkog programa koji će biti zastupljen, angažovali smo imena sa DJ scene kako iz našeg grada, tako i iz regiona, koji će se potruditi da program bude raznovrstan i zadovolji ukuse širokih masa", objašnjava Bojan za portal InfoBijeljina.

Siguran je da će svaki slušalac za sebe prepoznati dio muzičkog programa koji mu odgovara. 

"Ideja o pokretanju online radija prisutna je u našem timu duži vremenski period i odavno se radi na pripremi platforme i sklapanju različitih segmenata priče koji će emitovanjem prvog programa Sunrise online radija dobiti jednu zaokruženu priču", dodao je on. 

Svi posjetioci Sunrise kafića će imati priliku da u ovom lokalu slušaju najbolju muziku sa Sunrise online radija.

"Nema sumnje da ćemo biti slušani kako u regionu tako i mnogo šire. Sunrise - makes a difference", zaključio je na kraju razgovora Bojan Novokmet.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )