FOTO: FK Partizan

Partizan je u prvom meču plej-ofa Lige Evrope slavio protiv Moldea 2:1 i na taj način došao do minimalnog kapitala pred revanš u Norveškoj.

Za razliku od ranijih mečeva ove sezone Partizan ni približno nije igrao agresivno u napadu kao što je navijače navikla ova generacija crno-bijelih. Za to je zaslužan i odličan defanzivni blok i veoma agresivan presing. Uspjeli su gosti potpuno da umrtve igru i to im je donijelo vođstvo u 44. minutu preko Bolija. Možda i najvažniji trenutak meča dogodio se odmah posle tog gola, kada je Suma momentalno izjednačio.

U drugom poluvremenu Partizan nije uspjevao da nametne svoj stil. Međutim, u tom intervalu energiju je dao sjajni mladi lijevi bek Urošević, koji je na kraju i odlučujuće uticao na pobjedonosni gol, pošto je asistirao Tošiću u 84. minutu.

Na kraju pobjeda crno-bijelih i s obzirom kako se odvijala utakmica, ovo je odličan rezultat pred revanš u Norveškoj za sedam dana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )