FOTO: Srpskainfo

Dragan Stojković Piksi kaže da će biti određenih promjena u A reprezentaciji Srbije.

On je u Jutarnjem programu TV Prva prokomentarisao i medijske spekulacije (neće biti mesta više za Kolarova, novi kapiten Dušan Tadić).
 
Piksi, ipak, nije želio da govori o konkretnim promenama.
 
-Biće promjena. Ne kažem da prije nije bilo dobro. Ja imam viziju, svoju filozofiju. Pretpostavljam da će promjene iznenaditi. To će biti promene za dobro tima, kolektiva, atmosfere. Za dobro te zdrave grupe koja u martu treba da krene da se bori i da krajem godine završi- rekao je Piksi.
 
Vjerujete da možemo na SP?
 
-Stalno pričamo o potencijalima, talentu, koje imamo. Taj talenat treba da se pokaže tada kada je najpotrebnije. Nedostaje nešto… Nisam bio u tom sistemu. Nisam želio da komentarišem sa strane, nisam znao šta se dešava. Treba stvoriti timski, patriotski duh. To treba da stvorim, to treba da napravim. Ako nemate uspjeha i ako poraze doživljavamo kao tragedije, pitanje je samo način na koji gubite. Da li gubite na pravi način, sa dostojanstvom ili bez- prenio je B92 gostovanje na Prvoj.
 
Od čega će zavisiti kako će voditi selekciju?
 
-Zavisi od mnogo stvari. Kako se osjećaš, da li imaš podršku, zavisi od rezultata… Ovu odluku nisam donio sam. Sve odluke donosim u razgovoru sa porodicom. To je motor svega. Da nemam podršku porodice, nikad ne bih prihvatio ovako nešto. Dok god budemo bilo lijepo, dok god Srbiju budem činio ponosnom, ja ću biti tu. Ne da ću dati sebe samo, daću život za ovo.
 
Kako vidi reprezentativce?
 
-Vidim ih kao talentovane momke, igrače koji igraju u velikim ligama, profesionalce… Ono gdje ih ne vidim kako treba jeste kada oni dođu ovdje i ne odigraju dobro. Kada odgledaš ono protiv Škotske, pitaš se ’Šta je, bre, ovo?’. Odigrali smo ležerno. Mora da se probudi u njima neki žar, mora ta krv da vri.”
 
O meču Zvezda – Milan…
 
-Naravno da je Milan u većoj prednosti nego Zvezda. Budžeti ne mogu da se mjere. Morali su da budu hrabri, odigrali su maksimalno i to im se vratilo u posljednjoj sekundi, gdje je rezultat otišao na 2:2. To je po meni jako dobar rezultat i on će ostati u istoriji kluba.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )