FOTO: null

“Stojan Mićin” jedan od najduhovitijih i najpraćenijih naloga na društevenim mrežama ostavio je jučerašnjim prvim ozbiljnim statusom u nedoumici preko 50.000 svojih pratilaca.

„Došlo je vrijeme da se rastajemo. Odlučio sam da to bude na današnji dan, jer je danas svjetski dan šale, a ovaj profil je bio isključivo namjenjen za šalu i skretanje pažnje na neke pojave u društvu. Više od tri godine sam se trudio da vam na šaljiv način skrenem pažnju na našu realnost. Želim da se zahvalim svima koji su me vjerno pratili, dijelili objave i komentarisali iste. Ljubi vas sve Stojan i moli da ne budete sirotinja (duhovna). POYY“ 

Ovako je glasio fb status, mnogi bi sa pravom rekli, najduhovitijeg Ugljevičanina - „Stojana Mićinog“, koji se putem društvene mreže  oprostio sa preko 50 000 ljudi na Facebook-u, Twitteru i Instagramu. 

Stojan Mićin – “ugljevički Domanović modernog doba” je na Svjetski dan šale – 1. april, po prvi put napisao ozbiljan status, bez “uobičajenih” pravopisnih i gramatičkih grešaka i sve svoje vjerne pratioce pozdravio svojim tradicionalnim pozdravom „Poyy“, uz jedinu šaljivu opasku u svom ozbiljnom obraćanju - da ne budu više “duhovna sirotinja”.

“Stojan Mićin” zasmijavao je na hiljade ljudi, a  da li je njegov “prvi ozbiljan status” samo prvoaprilska šala ili je ovo ipak konačan oproštaj  “ugljevičkog komičara” ostaje nam da vidimo.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )