FOTO: InfoBijeljina

Do 8.00 časova, 2. aprila, nema novoregistrovanih na COVID 19, tako da je broj i dalje devet, saopšteno je za InfoBijeljina u Bolnici "Sveti Vračevi".

Od devet sa COVID 19 u Bijeljini, dva su na respiratoru, jedan u UKC Banja Luka, a jedan je u bolničkom karantinu i njihovo stanje je nepromijenjeno.

"Očekujemo rezultate za 29 testiranih, a stigli su rezultati za tri osobe. Dva se odnose na gradonačelnika Miću Mićića i njegovu suprugu, koji su negativni na COVID 19, a negativan je rezultat za treću osobu. Oni će tokom dana biti otpušteni u kućnu izolaciju", rekli su nam u bijeljinskoj bolnici.

Dodaju da je pod nadzorom u sva tri karantina, ukupno 105 osoba, te da očekuju rezultate za još 29 osoba, a do 2. aprila testirano je ukupno 68 osoba.

"Važno je naglasiti da se od 1. aprila krenulo u obimnije testiranje osoba iz šireg kontakta, sa osobama iz sva tri klastera na području Bijeljine. Apelujemo da se maksimalno pridržavate savjeta i preporuka, kako bismo imali zajednički uspjeh u borbi protiv virusa korona", dodali su iz bolnice,

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )