FOTO: Facebook/FK Partizan

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, pred debi protiv Rada u 7. kolu Superlige, rekao je da su svi igrači osim Rajka Brežančića spremni za sutrašnji duel.

"Malo smo povećali broj treninga, da bismo se upoznali i da igrači videli šta želim. Za to mi je potrebno vreme, generalno sam odradio samo jedan trening sa celom ekipom, zbog odlazaka igrača na utakmice reprezentacija. Imamo problem da se Brežančić povredio tokom ovih treninga i neće biti spreman za neki naredni period, svi ostali su zdravi", rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Stanojević kao i prije 10 godina, prvu utakmcu na klupi crno-beli odigraće protiv ekipe sa Banjice, koja takođe sa novim trenerom Zoranom Njegušem ulazi u ovaj meč.

"Drago mi je zbog Zorana što se vratio, ali ne volim kada je debitant sa druge strane. Ne volim iznenađanja, volim da pripremim utakmicu, da znam kako trener radi i kako su funkcionisali. Sada to ne znam i nisam srećan zbog toga", rekao je Stanojević.

Trener crno-belih rekao je da zadovoljan kako su ga "primili" igrači po dolasku, dodajući da je na početku "sve lepo i pozitivno".

"Ne volim velike promene, pogotovo u sred sezone. Nastavićemo kako je krenulo, ali igraće najbolji. Zadovoljan sam kako je ekipa ranije fizički izgledala i sada je okej", istako je Stanojević, koji je upitan da li očekuje li da Partizan dobije korektno i fer suđenje zbog dešavanja na relaciji Partizan-FŠ.

"Nadam se da će biti fer i korektno suđenje, da će poštovati ovakvu gromadu od kluba. Uz svo poštovanje svih, ipak smo mi Partizan. Tako je i u Španiji, sa Barselonom i Realom, u Engleskoj, u Italiji... Verujem da će svi poštovati ovu veličinu kluba i to je prirodno i normalno. Verujem da će biti pozitivno i korektno", zaključio je Stanojević.

Meč između fudbalera Partizana i Rada igra se sutra od 20 sati na stadionu u Humskoj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )