FOTO: srpskainfo.com

Najmlađi poslanik u NSRS Draško Stanivuković (PDP) poručio je da nastavlja sa volontiranjem u politici, te da se odriče i poslaničke naknade.

Stanivuković kaže da će novac preusmjeriti u Fondaciju ”Pravda za Davida” i nastaviti da pomaže studentima, te sportskim i kulturno-umjetničkim društvima.

– Moja politika nije borba za mandate i platu. Kao narodni poslanik nastavljam sa praksom iz gradske Skupštine. Jedan dio naknade volio bih preusmjeriti u buduću Fondaciju „Pravda za Davida“, a preostali dio ću odvajati za stipendije studenata i onima kojima novac bude potreban – rekao je Stanivuković.
Dodaje da i ovaj mandat, kao i prethodni, želi da odrati volonterski za svoj narod.

– Do sada sam pomagao nekoliko studenta kojim sam davao stipendije. Nekome po nekoliko mjeseci, a nekima i po godinu. Odborničku naknadu sam davao i kulturno umjetničkim društvima, košarkaškim i drugim sportskim klubovima, a pomogao sam i izgradnju dječjih igrališta. Nastaviću s tim, a naknada je sada veća pa će biti još bolje – dodaje on.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )