FOTO: null

Na 14. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu ,,Interagro 2015,, po prvi put, predstavilo se Udruženje građana ,,Unikatne rukotvorine,,

Prvo učestvovanje Udruženja građana  na Sajmu “Interagro 2015” privuklo je pažnju brojnih posjetilaca koji su ponijeli veoma pozitivne utiske sa prezentacije proizvoda domaće radinosti. Na štandovima Udruženja "Unikatne rukotvorine" mogu se vidjeti izloženi heklani radovi, dekupaž rukotvorine, slike na platnu, melemi, džem, med, rukotvorine od papira, nakit itd.

Mlađim posjetiocima najzanimljiviji su bili unikatni modeli  ručno izrađenog nakita, dok  se stariji sugrađani rado okupljaju oko štanda sa medom i melemima.

Zadovoljni smo ovogodišnjom organizacijom Sajma, ovo je jedinstvena  prilika da sugrađanima prezentujemo  rad našeg udruženja  prodajom naših proizvoda izloženim na štandovima.  

Prodaja ide više nego dobro, na zadovoljstvo izlagača, a i posjetilaca sajma koji su u prilici kupiti unikatne proizvode po veoma pristupačnim cijenama, rekla je za InfoBijeljina Maja Marić predsjednica Udruženja  "Unikatne rukotvorine".

Iz organizacije Međunarodnog sajma  "Interagro 2015" kažu da su zadovoljni odzivom izlagača i posjetilaca, i da je njihova želja da ova manifestacija i sledeće godine bude podjednako uspješna.

Piše : Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )