FOTO: null

Zbog potpune istine i digniteta profesije, poštovanja prema slušaocima Pan radija, kao i drugim medijima sa kojima ovaj radio ima korektnu saradnju, danas su saopštili činjenice vezano za demant JU „Banja Dvorovi“ na našu objavu „Banja Dvorovi – otkaz za

"Naša kuća je uvijek poštovala profesionalne standarde, vodeći računa da slušalac i čitalac ima pravo na istinitu i potpunu informaciju. Nažalost, direktor „Banje Dvorovi“ Petar Vidaković u demantu koji je dostavio našoj redakciji nam „šokiran„ onim što je objavljeno, prijeti tužbom zbog, navodno, „apsolutno netačne i izmišljene informacije„ o namjeri otpuštanja 35 radnika", stoji na portalu Pan radija.

Ovu informaciju su, kako navode, objavili bez ikakvog komentara i tendencioznosti, jer smatraju da javnost treba da zna za mogućnost da 35 radnika Banje može ostati bez posla.

To je direktor Vidaković sam rekao „Semberskim novinama“ broj 1092 od 21. februara 2017. godine kada je objavljen  tekst pod naslovom „Račun blokiran, radnici bez plata od avgusta“ u kome pored ostalog piše:

„Petar Vidaković kaže da će u Banji neminovno uslijediti smanjenje broja zaposlenih sa zatečenih 74 na 35 radnika".

-To jeste bolan potez, ali, mi ćemo to morati uraditi, jer svoje rashode moramo usklađivati sa prihodima. Nedomaćinsko poslovanje,  odnosno zapošljavanje većeg broja radnika, neminovno je dovelo Banju u tešku finansijsku situaciju...“

"To smo i mi saopštili u svojoj vijesti. Demant direktora Banje Dvorovi smo objavili, ali i dalje ostaje nejasno da li će u Banji biti otpuštanja radnika,  jer je Vidaković demantovao samoga sebe! Pozivamo gospodina Vidakovića da u programu „Pan radija“ to razjasni, jer je Banja  javna ustanova, pa javnost ima pravo da zna šta je od svega što je objavljeno u medijima tačno,a šta nije?! Objavljujemo i faksimil teksta iz "Semberskih novina", stoji u saopštenju koje je objavio Pan radio.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )