FOTO: InfoBijeljina

Policijski pregovarač iz pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, uspješno su okončali pregovore i odvratili pedesetosmogodišnjaka iz Zvornika, od namjere da izvrši samoubistvo.

Policijskoj stanici Zvornik, danas je oko 11,45 časova, prijavljeno je da se na mostu Kralja Aleksandra I Karađorđevića, nalazi nepoznata muška osoba koja namjerava da izvrši samoubistvo skokom u rijeku Drinu.

"Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PU Zvornik i policijski pregovarač koji su odvratili lice od pokušaja samoubistva, te su na taj način uspješno okončali navedeni događaj", rekli su za InfoBijeljina u PU Zvornik. 

Dodaju i da su pored policijskih službenika PU Zvornik, u uspješnom okončanju događaja učestvovali pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i Doma zdravlja Zvornik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )