FOTO: Nezavisne/eintracht.de

Luka Jović je po povratku u Ajntraht iz Reala odmah postigao dva gola protiv Šalkea i cementirao pobjedu svog tima od 3:1, pa su španski mediji već zažalili zbog toga što je srpski reprezentativac napustio madridski klub.

Španska "Marka" naglašava da je Karim Benzema jedini "ozbiljan" napadač među Madriđanima koji su sada na tankom ledu, pošto bi u slučaju da Francuz ne igra, jedina zamjena bio Marijano Dijaz.

Taj medij navodi da je Jović sa dva gola odmah po odlasku zaista opravdao svoj zahtjev da se vrati u Frankfurt, ali da je Real sada izgubio jednu dobru opciju.

Isto navodi i "Fudbal Espanja", ali napominje da se sada već mora zapitati - da li Zidan dovoljno dobre instrkucije daje menadžmentu.

I španski "Sport" sa entuzijazmom prenosi vijest o dva gola Jovića protiv Šalkea, kao i "As" koji je naveo da je srpski napadač dva puta sjajno matirao protivničkog golmana odmah po povratku u svoju prirodnu nišu, Ajntraht.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )