FOTO: InfoBijeljina.com

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine, uz posredovanje Humanitarne organizacije „Ne bombe samo bombone“ iz Trsta i Udruženja za djecu u nevolji (KEEP ON – Verein für Kinder in Not) iz Rorbaha, dobila je značajnu donaciju u vidu školskog namještaja.

Namještaj je donirala austrijska škola Nene Mittelschule Hainfeld.

Iako se radi o polovnim školskim klupama i stolicama ova donacija je značajna, jer su učenici naše škole u mogućnosti da izvrše adaptaciju i na taj način kvalitetnije opreme učionice praktične nastave u Atinskoj ulici, odnosno izvrše zamjenu već dotrajalog školskog namještaja.

Za uspješnost realizacije ove humanitarne akcije zaslužni su direktorica Silvija Vajdenih, dipl. pedagog, predsjednica Udruženja za djecu u nevolji Nina Krikl, te profesorice Tehničke škole Smiljka Đurić i Andrijana Šimić koje su uspostavile kontakte i koordinisale samu akciju.

Direktor Milenko Maksimović ističe da je ova akcija samo jedan od pokazatelja da Tehnička škola razvija i podstiče saradnju sa drugim ustanovama, poslodavcima, organizacijama i lokalnom zajednicom.

"Škola uspješno sarađuje sa organizacijama i preduzećima iz naše zemlje, ali i iz inostranstva, a u tom smjeru teći će i dalji napredak u cilju poboljšanja uslova rada i kvalitetnijeg izvođenja kako teorijske, tako i praktične nastave", rekao je za InfoBijeljina Milenko Maksimović, direktor škole.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )