FOTO: InfoBijeljina.com

S obzirom da je dogovor u koaliciji da SNSD da predsjednika Skupštine Grada Bijeljina naš predlog za predsjednika gradske skupštine je odbornik Aleksandar Đurđević, saopšteno je iz bijeljinskog SNSD-a.

Što se tiče ostalih kadrovskih rješenja za resorna odjeljenja SNSD će, u dogovoru sa koalicionim partnerima, biti spreman da na prvoj sjednici Skupštine predloži najbolja kadrovska rješenja.

Shodno ovim činjenicama i političkoj realnosti u Bijeljini tražimo da gradonačelnik to ispoštuje u cilju održavanja stabilne političke i svake druge situacije u Gradu Bijeljina.

Mi kao najjača stranka u lokalnom parlamentu tražimo da gradonačelnik ispoštuje ono što je govorio, a govorio je da će biti gradonačelnik svih građana.

U skladu sa tim mi očekujemo da će prva sjednica lokalnog parlamenta biti održana u zakonskim okvirima i u skladu sa većinskom voljom glasača u gradu Bijeljini.

Skupštinsku većinu pored 7 odbornika SNSD-a čine i 5 odbornika SDSS, 4 iz DEMOS, 2 iz SP, 2 iz SDA, 2 iz US i 1 iz Pokreta za Bijeljinu, što čini 23 odbornika od ukupno 31 odbornika u lokalnom parlamentu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )