FOTO: novosti.rs

Šarli Lesli uradila je nešto što nije uobičajeno za jednu ženu.

Šarlin Lesli je radnica jednog supermarketa u Škotskoj. Ona je usred oluje riješila da pomogne i pogura kamion koji je zapeo na putu, piše "Dejli mejl".
 
NJen hrabar potez zabilježen je snimkom na kojem se vidi kako ova vrijedna radnica i majka troje djece na uzbrdici, i pored oluje, gura kamion koji prevozi mliječne proizvode.
 
Proizvođač tih mlečnih proizvoda "Grejems" riješio je zatim da je nagradi pa će ona tokom narednih godinu dana mlijeko i druge proizvode dobijati besplatno!

Kada je vidjela da je kamion zaglavljen u snijegu, Šarlin je bila sa dvoje djece, ćerkom Rijanom (10) i sinom Hanterom (2).
 
- Zamolila sam komšinicu da mi pričuva djecu. Pretpostavljam da je ono što sam učinila opasno, ali srećom, kamion se bezbedno popeo uzbrdo. U tom trenutku, nisam mnogo o razmišljala o sebi, samo sam htjela da pomognem. Ne mogu da vjerujem da sada dobijam ovoliku pažnju, smatram da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji - izjavila je Šarlin.
 
Robert Grejem, direktor kompanije, nije mogao da povjeruje kada je vidio ovaj snimak. Rekao je da je postupak divan i da je iznenađen, i zbog toga je odlučio da će Šarlina porodica svakog dana do kraja godine dobijati besplatne proizvode.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )