FOTO: facebook

Na društvenim mrežama ogromnu pažnju izazvao je naizgled sasvim običan snimak. Riječ je o videu snimljenom u formi ankete, koji se na „fejsbuku“ pojavio juče u popodnevnim časovima. Slučajnim prolaznicima na ulicama Banja Luke, gdje je snimak nastao, postavljeno je samo jedno, jednostavno pitanje „Da li će uspjeti Republika Srpska?“.

Video je za manje od 24 časa pogledalo preko deset hiljada ljudi!

Širenje ovog neobičnog video- snimka izazvalo je pozitivnu energiju, jer pokazuje da većina mladih ljudi bez pogovora vjeruje u uspjeh Srpske.

Talas pozitivnih odgovora nastavio se i u komentarima ispod videa, pa su tako samo neki od komentara: “Srpska je već uspjela! Živjela Republika Srpska!”, “Naravno da mora!”, “Hoće, kada je budu vodili mladi ljudi!” i slično.

Snimak je objavljen na fejsbuk - stranici prof. Dr Zlatka Maksimovića, lidera Pokreta Uspješna Srpska, koji propagira upravo tu ideju uspješne i jake Srpske.

Kako je kratko prokomentarisao za portal InfoBijeljina, snimak je stigao u vidu poruke na njegovu stranicu, ali ga je posebno obradovala činjenica da je među ljudima i dalje mnogo optimizma, te je iz tog razloga odlučio da ga podijeli sa svima.
 

 

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )