FOTO: null

Simboličnom šetnjom pet do dvanaest i predajom Izbornog programa doktor Zlatko Maksimović je ozvaničio početak izborne kampanje za mjesto gradonačelnika Grada Bijeljina.

Šetnja je počela na platou Doma zdravlja Bijeljina, gdje je doktor Zlatko Maksimović članove koalicije "Bijeljina Pobjeđuje", svoje pristalice i simpatizere, ali i cijelu javnost u Semberiji podsjetio da je sa svojim saradnicima od bijeljinskog Doma zdravlja napravio najbolju zdravstvenu ustanovu u Republici Srpskoj, i obećao da će sa svojim koalicionim parnerima i od Bijeljine napraviti najbolji grad u državi.

"Prije osam godina na ovom istom mjestu sam sa svojim saradnicima krenuo u obnovu i unapređenje rada Doma zdravlja. Sada je dom zdravlja jedna od najcjenjenijih i jedna od najboljih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj.

Danas sa ovog istog mjesta, zajedno sa svima vama, krećem u obnovu i unapređenje života u Semberiji. Za četiri godine Bijeljinu će svi u Bosni i Hercegovini morati uvažavati, jer će to biti grad u kojem je najbolje i najljepše živjeti. Bijeljina će biti grad na koji će se mnogi ugledati. To vam obećavam!" - istakao je dr Zlatko Maksimović tokom obraćanja prisutnima ispred Doma zdravlja.

Šetnjom od Doma zdravlja do zgrade Gradske uprave, na koju se krenulo u "pet do dvanaest", u pratnji predsjednika i kandidata sedam partija koje podržavaju njegovu kandidaturu za gradonačelnika Bijeljine, i u pratnji preko hiljadu pristalica i simpatizera doktor Zlatko Maksimović je potvrdio da će na predstojećim lokalnim izborima u Semberiji pobjediti koalicija "Bijeljina Pobjeđuje".

Svoj Politički program dr Zlatko Maksimović je u bijeljinskoj gradskoj kući predao predsjedniku Skupštine grada, Draganu Đurđeviću, naglašavajući da je za svaki problem i iskazanu potrebu svakog stanovnika Semberije pripremio konkretna rješenja. Rješenja kojima će unaprijediti život u Semberiji.

"Ja sam čovjek koji živi u ovom gradu i koji bezuslovno voli svoj grad i ove ljude. Zato imam čvrstu volju da život u našoj Semberiji unaprijedim. Rezultati koje imam iza sebe jasno govore da nikad nisam bježao od izazova i odgovornosti. Neću ni sada, jer sam siguran da zajedno imam snagu da pobjedimo.

Drugog oktobra Bijeljina i Semberija daju svoj glas. Trećeg oktobra naša koalicija slavi POBJEDU, jer od trećeg oktobra će život u Semberiji biti drugačiji, biće BOLJI!", istakao je tom prilikom NOVI GRADONAČELNIK GRADA BIJELJINA, DR ZLATKO MAKSIMOVIĆ.

U galeriji Centra za kulturu "Semberija", doktor Zlatko Maksimović je sa članovima koalicije "Bijeljina Pobjeđuje", medijima predstavio Politički program sa kojim izlazi na naredne lokalne izbore.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )