FOTO: null

Još se istražuje slučaj u jednom banjalučkom vrtiću gdje je juče izujedana jednogodišnja beba koja je zadržana na bolničkom liječenju.

Iako su u slučaj uključeni i policija i tužilaštvo, za sada nema informacije ko je i gdje je bio vaspitač koji je trebao paziti na djecu.

Ugrizi i raskrvavljena ušna resica su po tijelu jednogodišnje bebe. Lakše povrede, zbog kojih je hospitalizovana na Klinici za dječiju hirurgiju, nanijela je grupa trogodišnjaka, saznaje N1.

Koliko vremena su djeca u vrtiću bila bez nadozra vaspitača i zašto u Centru za predškolsko vaspitanje ni danas nemaju odgovor.

"Zaista sam riješena da se ovo dovede do kraja da se utvrdi kako je došlo do toga da se utvrdi prisustvo odnosno odsustvo vaspitača. Ja ne podržavam bilo šta što bi moglo da našteti bilo kojem našem vaspitaniku bez obzir o kojem se uposlenom se radi", kazala je za N1 Jelena Kurtinović, direktorica Centra za predškolski odgoj u Banjaluci.

Nema odgovora ni na to kako je dijete iz jaslica došlo u kontakt sa starijom grupom. U istragu su uključeni policija i okružni javni tužilac, utvrđuje se ima li elementa krivične odgoovornosti.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )