FOTO: novosti.rs

Predsednik Saveza fudbalskih sudija kaže da se njegov kolega "našao u spletu nesrećnih okolnosti"

Prema informacijama do kojih je došao portal 24ur.com u grupi od 35 privedenih osoba, u Bijeljini, bio je i poznati slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić. On je ove sezone dijelio pravdu na tri utakmice Lige šampiona, a u policijskoj akciji, je "pokupljen" kao svjedok. Na istoj toj zabavi bila je i srpska starleta Tijana Ajfon.

Prilikom pretresa kuće u Suvom Polju kod Bijeljine pronađeno je 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopa, 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama.

Slovenački portal piše da je razgovarao sa predsednikom Saveza fudbalskih sudija Vladom Šajnom koji je potvrdio da je Vinčić bio na zabavi, ali da je to splet nesrećnih okolnosti i da se "našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme".

Sudija Vinčić je, prema navodima, odmah pušten da ide kući u Sloveniju, a u Bosni i Hercegovini bio je na poslovnom putovanju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )