FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Odbornici Skupštine grada Bijeljina razmatraće danas polugodišnji izvještaj o izvršenju budžeta koji je za prvih šest mjeseci ostvaren u iznosu od 27.968.882 KM, što je 48 odsto plana za ovu godinu.

Izvršenje polugodišnjeg budžeta iznosi 101 odsto od plana za prvih šest mjeseci.

Gradski odbornici će odlučivati i o izmjeni koja će omogućiti građevinskim investitorima da plaćaju rentu u 10 mjesečnih rata, bez obzira kada podnesu zahtjev, što je ranije bilo omogućeno samo tokom jedne fiskalne godine, najavljeno je ranije na sastanku parlamentarnih stranaka u gradu.

Pred odbornicima će biti izvještaji o radu Centra za socijalni rad i Gradske toplane za prošlu godinu, kao i odluke koje omogućavaju da Gradsko groblje preuzme na upravljanje neka od seoskih grobalja u Semberiji.

Odbornici će imati priliku da se upoznaju i o prijedlogu programa korištenja sredstava uplaćenih po osnovu naknada za korištenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije za 2019. godinu.

Sjednica Skupštine grada Bijeljina, sa 17 najavljenih tačaka dnevnog reda, počeće u 10.00 časova u skupštinskoj sali zgrade Gradske uprave Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )