FOTO: Nezavisne

Građani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske već mogu početi da skupljaju fiskalne račune i slipove koje dobijaju prilikom plaćanja kreditnim karticama, ali još uvjek ne treba da ih šalju.

Prema kriterijumima nagradne igre u izvlačenju će moći da učestvuju računi i slipovi izdati na teritoriji Republike Srpske od 1. juna pa do zadnjeg izvlačenja u nagradnoj igri koji će biti definisan pravilnikom.

Prvo izvlačenje nagrada planirano je za septembar.

Ministarstvo finansija Republike Srpske je pokrenulo inicijativu za nabavku pet stanova na područiju Banjaluke  i po okončanju tog postupka biće završen pravilnik o nagradnoj igri, nakon čega će se moći slati računi i slipovi.

Kroz medijsku kampanju građani će biti upoznati sa danom objave pravilnika.

Kriterijumima nagradne igre predviđaju da će važiti svaki fiskalni račun noviji od 1. juna, sa bilo kojom vrijednošću.

Adresa na koju će se slati računi biće objavljena u Pravilniku o nagradnoj igri.

Takođe, važno je naglasiti da u nagradoj igri mogu da učestvuju sva punoljetna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji BiH.

Podsjećamo da je Ministarstvo finansija Republike Srpske objavilo je javni poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova na području Banjaluke koji će biti u nagradnom fondu za nagradnu igru “Deset računa izbroji i stan osvoji”.

Cilj nagradne igre je podsticanje izdavanja fiskalnih računa i smanjenje sive ekonomije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )