FOTO: null

Neophodno je intenzivirati rad noćnih čuvara u školama i školskim dvorištima, te aktivirati i povećati broj policijskih patrola koje će obilaziti škole i školska dvorišta, rečeno je danas na sastanku Foruma bezbjednosti opštine Ugljevik sa institucijama n

Školama je preporučeno da donesu odluku o zabrani okupljanja u školskim dvorištima od 22.00 do 6.00 časova, kao i da dvorišta budu osvijetljena, te uveden video-nadzor. 

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da će u narednom periodu biti uvedene određene mjere koju su dogovorene na današnjem sastanku, radi povećanja nivoa bezbjednosti u školama. 

On je napomenuo da na području opštine Ugljevik nije bilo problema kada je riječ o bezbjednosti učenika, škola i školskih dvorišta. 

Sastanku Foruma za bezbjednost posvećenom pitanju bezbjednosti djece u školama i školskim dvorištima, koji je danas održan u Ugljeviku, prisustvovalo je rukovodstvo opštine, direktori ugljevičkih osnovnih škola, direktor Srednjoškolskog centra, Centra za socijalni rad, te predstavnici policije. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )