FOTO: novosti.rs

U organizaciji moto kluba "Krečar" iz Batkovića kod Bijeljine, u ovom mjestu je održan osmi moto fest, koji se svake godine, sredinom jula, organizuje u znak sjećanja na tragično nastradalog bajkera Marka Nikolića - Krečara iz Batkovića.

Ova manifestacija je i ove godine okupila više od 500 bajkera iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Holandije, BiH, Austrije, Švajcarske, koji su nakon posjete grobu nastradalog Marka i njegove porodice, prodefilovali ulicama Bijeljine i Batkovića. 

Domaći bajkeri pokazali su respekt i poštovanje za "sabraću" koji su iz evropskih zemalja, prevalili hiljade kilometara da bi stigli na moto fest. Vojkan Antić sa svojim "harli davidsonom" došao je direktno iz Beča, a Slaviša Vladisavljević ostavio je iza sebe 1300 kilometara od Švajcarske do Batkovića.

Da ove "ljute mašine" nisu privilegija muškog roda, pokazale su brojne djevojke koje su vozile snažne i skupocjene motore - Dajana Rikanović iz Broca vozila je svoju jamahu, a Milijana Erić iz Batkovića vješto je baratala snažnim četverotočkašem. 

 foto B.Milošević

Najmlađi učesnici moto festa, u revijalnom dijelu, Borka i Novica Bobić iz Batkovića, zadobili su simpatije i učesnika i posjetilaca na ovom skupu.

Nakon takmičenja u bajkerskim disciplinama, motoriste i brojne posjetioce iz Semberije, do kasno u noć, zabavljala je legendarna Ju grupa. Velikani eks-ju rok scene, nakon početnog zagrijavanja i predstavljanja novih numera, izazvali su pravu erupciju oduševljenja sa starim hitovima "Kosovski božuri", "Crni leptir" i "Od zlata jabuka".

Oduševljeni ambijentom u kome su svirali braća Jelić, Dragi i Žika, obećali su da obavezno dolaze na sledeću motorijadu, bez obzira da li će svirati ili ne.

Na radost svih učesnika i posjetilaca, dvodnevno druženje je prošlo bez politike i najmanjeg incidenta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )