FOTO: null

Sarajevo - Direktor košarkaške reprezentacije BiH Siniša Kovačević nada se da će biti obezbijeđen novac za nastup ekipe na turniru u Makedoniji.

Potpredsjednik Košarkaškog saveza BiH Sejo Bukva uzburkao je javnost izjavom za sarajevske medije kada je rekao da su zbog dugovanja za poreze i sve ostalo iz prošlosti u pred otkazivanjem nastupa.

- Stanje na računu Saveza je nula i zbog toga ćemo, gotovo sigurno, morati da otkažemo odlazak naših seniora na pripremnom turniru u Makedoniji. To je već samo po sebi bruka, ali bi mogla biti i veća ako budemo prisiljeni da otkažemo i zvanične nastupe naših reprezentacija na međunarodnoj sceni - rekao je Bukva koji se juče nije javljao na pozive iz "Glasa Srpske" da dodatno pojasni situaciju.

S druge strane Kovačević vjeruje da će se stanje popravljeno.

- Nadam se da će novac biti obezbijeđen i da ćemo ići na turnir pošto bi to bila velika sramota da ne otputujemo dok ekipi treba utakmica za uigravanje. Stručni štab i mi koji smo tu oko reprezentacije spremamo se kao da ćemo putovati i ne razmatramo neku drugu opciju dok su ostala pitanja više za ljude iz uprave Saveza - rekao je Kovačević.

Reprezentacija je sinoć trebalo da odigra prvu kontrolnu utakmicu protiv Bjelorusije u Sarajevu dok je drugi meč na rasporedu večeras, takođe zatvorenog tipa.

http://www.glassrpske.com/sport/republika_srpska/Sinisa-Kovacevic-direktor-kosarkaske-reprezentacije-BiH-Spremamo-se-kao-da-idemo-u-Makedoniju/lat/241066.html

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )