FOTO: Twitter

​Simpsonovi su u novoj epizodi emitovanoj proteklog vikenda "ubili" Lerija Barsku mušicu. Redovni gost u Moovoj gostioni umro je u kafiću čiji je redovan gost bio još od prvih epizoda serije 1989. godine.

Homer, Mo, Leni i Karl u posljednjoj emitovanoj epizodi o luckastoj porodici iz Springfilda prisustvovali su Lerijevoj sahrani gdje shvataju da su znali vrlo malo o njemu s obzirom na broj godina koliko su se poznavali, prenosi "NME".
 
Homer se stoga pita jesu li oni možda užasni ljudi. Lerijeva majka je u govoru na pogrebu spomenula upravo redovne goste omiljenog springfildskog kafića.
 
"Moj Lorens je uvijek pričao o svojim najboljim prijateljima, momcima iz Moove gostione", rekla je nakon čega ih je ohrabrila da priđu i kažu nekoliko riječi o njemu.
 
Premda je bio samozatajan lik koji nije ključan za glavne tačke zapleta serije, Leri se redovno pojavljivao kod Moa od prvih epizoda 1989. godine, prenosi "N1".


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )