FOTO: null

Šest lica povrijeđeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se proteklog vikenda dogodile na području Bijeljine.

Tridesetogodišnji muškarac čiji su inicijali D.D. iz Ugljevik Sela povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Suvo Polje kod Bijeljine u kojoj su učestvovala vozila "pasat" i "golf četiri". 

Povrijeđeni D.D. upravljao je vozilom "golf četiri", dok je "pasatom" upravljala djevojka čiji su inicijali D.S. /19/ iz Donje Trnove, opština Ugljevik, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. 

D.D. je zadržan na liječenju u bijeljinskoj bolnici. 

Ova saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu, 2. septembra u 3.00 časa. 

Devetnaestogodišnji mladić čiji su inicijali N.B. iz Atmačića, opština Ugljevik, lakše je povrijeđen kada je automobilom "reno megan" sletio sa kolovoza na lokalnom putu u mjestu Suvo Polje. 

Ova saobraćajna nezgoda dogodila se 2. septembra u 23.55 časova. 

U sudaru "audija" i "reno megana" u Ulici Filipa Višnjića u Bijeljini teže su povrijeđeni vozači automobila, čiji su inicijali Z.S. /37/ iz Brčko distrikta i B.M. /51/ iz Bijeljine. 

Ova saobraćajna nezgoda dogodila se 2. septembra pet minuta prije ponoći. 

Vozači "ford eskorta" čiji su inicijali Đ.Đ. /78/ i "venta" T.B. /29/, obojica iz LJeljenče kod Bijeljine, povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Srednja Čađavica. 

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 11.05. časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )