FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljinsko preduzeće “Semberija transport” i ove godine obezbijedilo je besplatne udžbenike za 33 djece svojih radnika, rekao je direktor tog preduzeća Pantelija Mitrović i istakao da im je to praksa već nekoliko godina.

- Našim zaposlenima to mnogo znači i sa finansijske strane, ali i zbog osjećaja da se brinemo o njima, jer postoje radnici koji u porodici imaju i po tri učenika. Zbog toga ćemo i u buduće nastaviti sa tom praksom - rekao je Mitrović, istakavši da bi ga obradovalo da sljedeće školske godine bude više djece.

Međutim, to nije jedina akcija koju “Semberija transport” organizuje, jer godinama pomažu i najosjetljivijim kategorijama stanovništva.

- Dajemo besplatne autobuske karte za prevoz na svim relacijama na kojima vozimo, uključujući i linije u međunarodnom prevozu. Dobijaju ih Udruženje “Drugačiji svijet”, Udruženje slijepih i slabovidih, gluvih i nagluvih te djeca sa cerebralnom paralizom i njihovi pratioci - rekao je Mitrović.

“Semberija transport” prevozi i učenike u Bijeljini, kojih je, prema Mitrovićevim riječima, iz godine u godinu sve manje.

- Otprilike svake godine imamo po jedan autobus đaka manje - rekao je Mitrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )