FOTO: InfoBijeljina.com

Nakon olujnog nevremena bez struje je još 2.000 potrošača koji se električnom energijom snabdijevaju sa dalekovoda Brodac, Begov put i dio dalekovoda Batković, Novo Selo i Obarska, rekao je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

"Značajan dio potrošača snabdjeven je iz alternativnih pravaca, situacija se stabilizuje i nadam se da ćemo u najskorije vrijeme, maksimalnim angažovanjem neophodnog broja radnika, uspjeti da sistem u potpunosti stavimo u funkciju", naveo je Đalamić. 

On ističe da je jučerašnje jako olujno nevrijeme prouzrokovalo značajnu štetu na elektroenergetskim objektima i da je od sinoć otklonjen veliki broj kvarova. 

"Problema je juče bilo i na području Vlasenice u manjem obimu, gdje je van sistem bilo nekoliko trafostanica, a bez struje je bio i Bratunac, ali smo vrlo brzo uspjeli da grad snabdijemo iz alternativnih pravaca i stanje je na ovom području redovno", rekao je Đalamić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )