FOTO: null

Segino Make War not Love takmičenje je u punom jeku.

Da podsjetimo, tokom ove nedelje potrebno je da igrate neku od njihovih igara (Company of Heroes 2, Total War: Attila ili Warhammer 40k Dawn of War 2) kako biste svakoj od tri frakcije povećavali rejting. Na svaka dva dana proglašava se pobjednik te etape dok će na kraju cijelog događaja svim igračima koji imaju pobjedničku igru biti besplatno dodat novi DLC. O jednom od tih novih DLC-ova smo nedavno i pisali kada je najavljena frakcija Sloveni za Total War: Attila. 

Prošla su prva dva dana takmičenja i, kao nagradu zbog velike popularnosti ovih igara tokom tog perioda, svi zainteresovani Steam korisnici mogu besplatno da uzmu sljedeće tri igre: Jet Set Radio, Hell yeah! Wrath of the dead rabbit i Golden Axe. Da biste ih uzeli, potrebno je samo da odete na zvaničnu Steam stranu ovog eventa i pod Prize bundle 1 kliknete na zeleno Install now dugme i sve igre su vam trajno vezane za Steam nalog. Odatle možete i kupiti igre kojima se učestvuje u ovom takmičenju a svaka je na 75% popusta do 20. februara. 

Sutra će SEGA napraviti novi presjek poslije koga će biti besplatan novi paket igara – Condemned: Criminal Origins, Binary Domain i Streets of Rage 2.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )